Hirdetés

Egyre kedveltebbek az érintős notebookok



|

Az első negyedévben eladott noteszgépeknek a 20 százaléka volt hibrid modell.

Hirdetés

A notebookpiacról számos jóslat érkezett az utóbbi időben: ezek között szerepelt az, hogy a rendelések az év hátralévő részére 70 százalékkal emelkednek. Szintén biztató hír volt, amikor az Intel azt ígérte meg, hogy az ultrabookok három árkategóriában indulnak a jövőben, a belépőmodelleket pedig már 500 dollár környékén elérhetjük az év végére. 

Most az is kiderült, hogy az idei év első negyedévében az összes eladott notebook 20 százaléka hibrid modell volt. Ez azt jelenti, hogy egyre keresettebbek azok a változatok, amelyek nem csak érintőképernyővel rendelkeznek, de tablet módba is átalakíthatóak. 

Az új trend kissé meglepőnek is mondható, ugyanis az effajta gépek vételára jóval magasabb, mint egy átlagos notebooké. A kategória árát tovább húzza fölfelé, hogy maguk a zsanérok is igen bonyolult megoldások. Az érintős eszközök népszerűségének a növekedését látva ugyanakkor elmondható, hogy a hibridek megrendelései innentől kezdve csak nőhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.