Hirdetés

Egyre több viselhető eszközt veszünk



|

Az IDC szerint 2020-ban már 213,6 millió effajta készülék talál gazdára.

Hirdetés

Az IDC piacelemző cég jóslatai szerint a viselhető eszközök eladásai az idei évben éves szinten 29 százalékkal emelkednek, és elérik a 101,9 milliós darabszámot. 

Hirdetés

Jelenleg a piac több mint 50 százalékát a fitneszes karkötők adják, olyan gyártóktól mint a Fitbit vagy a Jawbone. Az okosórák idén az eladások 40 százalékát tehetik ki: a versenyzők között ott az Apple, a Samsung, az LG, a Motorola és a Huawei is. 

A trend töretlen erővel folytatódik a jövőben, és 2020-ra az okosórák a piac 52 százalékát jelentik majd, míg a fitneszes karkötők 28,5 százalékot. 2020-ra 213,6 millióra nőhet az eladási szám.  

Az IDC tovább is ment. Azt mondja, hogy 2020-tól kezdődően gyorsan növekvő kategóriát jelent majd az okosszemüvegek és az okosruhák világa. Ezek jelenleg a piac 1 százalékát sem teszik ki, 2020-ra viszont 8,8 és 7,3 százalékot birtokolhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.