Hirdetés

Egyslotos GeForce GTS 450 a Sparkle-től



|

Az alacsony profillal rendelkező GeForce GTS 450 érdekessége, hogy a hűtője csupán egy bővítőhelyet igényel.

Hirdetés

A Sparkle Computer bemutatta harmadik grafikus kártyáját, amely a 40 nm-es GF106-os GPU-ra épül. Ezúttal a GeForce GTS 450 érdekessége annak alacsony profilja: a videokártyára olyan hűtő került, amely csupán egyetlen bővítőhelyet igényel gépünkben.

 

Az egyslotos kártyát két réz hőcsővel látták el, és a megjegyezhetetlen, SXS4501024D5SNMS kódnévre hallgat. A hűtés miatt lehetővé vált helytakarékosságtól eltekintve egy referenciamodellhez hasonló kártyáról van szó, tuningmegoldásokról nem beszélhetünk.

 

A 192 CUDA maggal dolgozó kártya 128 bites memóriainterfészt használ. A GPU és a shader órajelei 789 és 1579 MHz, míg az 1 GB GDDR5-ös memória 3760 MHz-en "ketyeg". A kártyára három kimenet került: kettő DVI és egy mini HDMI. Sajnos az egyslotos GTS 450 árát nem árulta el a Sparkle.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.