Hirdetés

Egyslotos GeForce GTX 680 a Galaxy-től



|

Az újdonság ugyan lapos, de meglehetősen hosszú.

Hirdetés

A Galaxy egy érdekes új videokártyán dolgozik, méghozzá egy GeForce GTX 680-as vezérlőn, amely mindössze egy slotot foglal el a megszokott kettő helyett. A léghűtéses kártya ennek ellenére nem ajánlható SFF PC-kbe, ugyanis meglehetősen hosszúra sikerült. Emellett egymás mellé sem rakható több belőle, mert elzárnák egymás elöl a levegő útját.

 

A GeForce GTX 680 Warriors' Edition mindazonáltal egy meglehetősen átszabott kártya. A 195 wattos videokártyával sok dolga lesz az apró hűtőegységnek, ezért az is elképzelhető, hogy az órajeleket a Galaxy referenciaértéken hagyja, vagy akár csökkenti.

 

Az alacsony profil előnye azonban, hogy egyetlen kártyahely sem vész el a házban, és ha a kártya hosszúsága nem okoz gondot, akkor a közepes méretű tornyokba is gond nélkül beépíthető. Azt sajnos nem tudni, hogy az új vezérlő mikor kerülhet sorozatgyártásba.

 

Képforrás: weibo.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.