Hirdetés

Egyszerre több filmet is vetít a Samsung tévéje



|

A gyártó S9C tévéjét egyszerre két külön műsorral is nézhetjük.

Hirdetés

A dual-view-képes kijelzők ma már nem számítanak nagy újdonságnak, de azért nem is túl elterjedtek. Ezen igyekszik némileg változtatni a televíziózásban a Samsung, az S9C-vel. A nézőknek egy speciális szemüveget kell feltenniük, ezek pedig képesek különböző tartalom megjelenítésére - a hangról persze a beépített fülhallgató gondoskodik ebben az esetben. 

Hirdetés

Az 55 hüvelykes OLED képernyőt a Samsung extraként meg is hajlította. Ebben a formában a Full HD és a 3D sem okoz gondot a MultiView szemüvegekkel, és a Samsung azt mondja, olyan, mintha két tévénk lenne egyszerre. Sajnos azért még így is nagyjából 8000 dollárba kerül ez a "két" tévé. 

A Samsung az idei IFA kiállításon már több televíziót is bemutatott, köztük a 8 millió képponttal operáló S900-as Ultra HD tévét, illetve egy 98 hüvelykes óriást is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.