Hirdetés

Elájultunk a Razer BlackWidow Chroma V2-től



|

Olyan gamer billentyűzet érkezett hozzánk tesztre, amitől eláll a lélegzeted! Egyelőre a kicsomagolásnál tartunk, de már itt is vannak érdekességek, mutatjuk videón.

Hirdetés

A temérdek gamer periféria közül messziről kitűnik a Razer BlackWidow Chroma v2, de nem csupán a szuperjó gamer hardverei miatt, hanem azért is, mert figyel az apró részletekre. A tesztlaborunkba érkezett BlackWidow Chroma v2-es tasztatúra Razer-zöld mechanikus gombokkal, RGB világítással, USB elosztóval, Audio csatlakozóval, makró gombokkal és még rengeteg extrával készül meghódítani minden játékos szívét, de mi inkább haladjunk kisebb lépésekben.

Hirdetés

Nem akartuk kisajátítani az élményt, ezért inkább megmutatjuk nektek, milyen kicsomagolni egy igazán durva kinézetű és tudású gamer hardvert. Itt nincsenek levágott sarkok, kompromisszum és csalódás, csak leesett állak és csúcsminőség.

Aki esetleg szkeptikusan közelítene a nyilván nem olcsó BlackWidow Chroma v2-höz, annak eláruljuk, hogy a video elején látható, világítós, kipróbálható mechanikus gomb nem csupán a vásárló odacsalogatására való, hanem kibontva a tasztatúrát saját kulcstartót is csinálhatunk belőle. Gyönyörű kivitelezés és igazán ötletes kis ajándék, az egyszer biztos.

Hamarosan jön a részletes teszt, mi már szorgosan kattogtatjuk a billentyűket - addig pedig jöjjön az unboxing videó!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.