Hirdetés

Elegáns ATX házak a Sharkoon-tól



|

Az új Desperadók nem csak jól szellőznek, de jól is mutatnak.

Hirdetés

A Sharkoon két újabb ATX szabványú számítógépházat mutatott be a Desperado család neve alatt. Mindkettő szürke-fekete színű, a különbség köztük csak az oldalsó borításban mutatkozik:  a drágábbik Value nevű modellre egy 25 centis, kéken világító ventilátor is került, amelynek forgási sebességét kézzel is könnyedén lehet állítani.

 

 

sharkoon-desperado-1.jpg
 

 

 

Az olcsóbbik modell az Economy, amelynek oldalára a hűtés felszerelése (vagy nem felszerelése) már a vásárló feladata. Mint a képen is látható, ide két ventilátort lehet csavarozni, egy 8 centist és egy 12-est.

 

Ha már a hűtésnél tartunk, természetesen mindkettő házba lehet szerelni előre és hátulra is. Az első helyére 80, 92 vagy 120 milliméteres darab kerülhet, a hátlap belsejére pedig egy 80 vagy 92 millis. A ház elülső része gyakorlatilag egy rács, amely nagy segítséget nyújt a ventiknek a hardver hűtésében.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.