Hirdetés

Elegáns ATX toronnyal újított a Fractal



|

USB 3.0 portok is kerültek a 7 ventilátort fogadni képes házba.

Hirdetés

Ma délelőtt a Fractal Design bemutatta legújabb multimédiás és gamer konfigurációkhoz tervezett számítógépházát, a Core 3000 USB 3.0 névre keresztelt termék ajánlott végfelhasználói ára 65 euró, vagyis körülbelül 19 ezer forint.


Ennyi pénzért cserébe természetesen nem „budget” termékről van szó: az ATX házba összesen 7 darab hűtőventilátor kerülhet, az elülső és felső 1000-es fordulatszámú 140 mm-esek, továbbá a 120 mm-es és 1200 RPM-es hátsó gyári tartozékok. Érdekes, hogy a torony előlapjának belsejében a rács mögött helyet kapott egy légszűrő, hogy minél kevesebb por kerülhessen be a konstrukcióba, plusz a HDD bővítőhelyek vibrációt elnyelő műanyagtokokkal is ki lettek bélelve.


A hat merevlemezt és két optikai meghajtót (vagy mobil racket) fogadni képes torony előlapi paneljén a szokásos bekapcsoló és újraindító, továbbá mikrofon és fejhallgató portok mellett helyet kapott még 4 darab USB kapu is, amelyek fele már 3.0-s szabványú.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.