Hirdetés

Elegáns és szupergyors külső Blu-ray-író az ASUS-tól



|

Az USB 3.0-ás BW-12D1S-U maximálisan 12x-es sebességgel képes írni a Blu-ray-lemezeket.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a BW-12D1S-U kódnévre keresztelt külső optikai meghajtóját, amelyet a világ leggyorsabb külső, 3D-s Blu-ray-írója címmel dob majd piacra. Az eszköz valóban gyors, ugyanis USB 3.0-ás porton keresztül működik, BD-lemezeket pedig 12x-es sebességgel is képes megírni.

 

A kiváló írásminőségről az úgynevezett OTS (Optical Tuning Strategy) technológia gondoskodik, illetve ugyanez felel a HD 3D-s videolejátszásért is. Ami a hangokat illeti, a Dolby EX és a DTS-HD teljes támogatottságot élvez. Az író természetesen a DVD-kkel és CD-kkel is képes megbirkózni.

 

Az ASUS egyedi megjelenést kölcsönzött az író számára, amelynek a dizájnját a természet és az építészet kombinációja inspirálta, legalábbis a gyártó szerint. A BW-12D1S-U valóban mutatós ODD, ráadásul elnyerte a 2011-es Taiwan Excellence-díjat. Sajnos az áráról és elérhetőségéről nem közöltek információt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.