Hirdetés

Elektromos könyvet készítettek Kínában



|

Újabb technológia a klasszikus médiaformák fenntartására?

Hirdetés

Mintha Tiancsingben nem ismernék ezt a tételt.Az AsiaTechBiz jelentése szerint hamarosan piacra kerülhet az első kínai fejlesztésű és gyártású elektronikus könyv. Hou Zixin, a tiancsingi Nakai Egyetem professzora vezette azt a csapatot, amely az energiatakarékos, mintegy háromnegyed kilogramm súlyú és 3 millió kínai írásjel tárolására alkalmas eszközt kifejlesztette. Az LCD kijelzős Ebook elemei 300 ezer oldal elolvasását teszik lehetővé. Az oldalakat egyébként az olvasó gombnyomásra lapozhatja. A felmérések azt bizonyítják, hogy akár már a közeljövőben is igen sokan érdeklődnek majd az elektronikus könyvek olvasása iránt. Legalább is Kínában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.