Hirdetés

Elektronikus tintával dolgozik a Sony új távirányítója



|

Természetesen univerzális működésű a Huis Remote Controller.

Hirdetés

A Sony már fogadja a tényleges rendeléseket Japánban a Huis Remote Controllerre, ami egy izgalmas univerzális távirányító, közvetlenül a gyártó First Flight közösségi finanszírozási platformjáról. 

Hirdetés

A Huis egy olyan univerzális távirányító, amely e-papír érintőkijelzőt kapott, testre szabható gombokkal, ízlés szerint alakított felülettel. 

Az eszköz segítségével bármit lehet irányítani: tévét, Blu-ray-lejátszót, okosizzót vagy éppen klímát. 

A kezelőfelület rögtön az eszközön testre szabható, vagy akár a PC-s app segítségével is. A különböző konfigurációk megoszthatóak és letölthetőek. 

A Sony azért döntött a különleges érintőkijelző mellett, mert az LCD-hez képest sokkal kevesebbet fogyaszt, ráadásul sokkal természetesebb a használata. 

A távirányító ára nagyjából 250 dollár, és a következő hónapban kapják meg az első szerencsések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.