Hirdetés

Elektronikus tintával újíthatnak a MacBookok billentyűzetei



|

A Sonder Design dinamikus technológiáját használhatja az Apple a laptopjaiban.

Hirdetés

A jelek szerint az Apple nem csak egy OLED-es érintősávval szeretné felturbózni a jövőbeli laptopjainak a vezérlését, hanem a billentyűzeteket is átalakítaná. 

Hirdetés

A 9to5Mac és a TrustedReviews forrásai szerint az Apple megbeszéléseket folytat arról, hogy használhassa a Sonder Design dinamikus technológiáját. Ez elektronikus tintával dolgozik, és menet közben képes megváltoztatni a gombok címkézését. 

Azt pontosan nem tudni, hogy az Apple-nek mik a tervei, de minden bizonnyal a billentyűzet az éppen használt alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz igazodna, és azoknak megfelelő extra szimbólumokat és karaktereket jelenítene meg. 

A Sonder megerősítette, hogy valóban tárgyalnak az Apple-lel, de azt nem árulta el, hogy végül sikerült-e megállapodniuk. Az viszont kiderült, hogy három laptopgyártóval is hamarosan megegyezhetnek. 

Természetesen még ha le is szerződnek a felek, akkor is várni kell egy darabig, mire effajta billentyűzetek jelennek meg a MacBookokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.