Hirdetés

Elérhető a 10.8-as Catalyst



|

WHQL minősítéssel érkezik a StarCraft II-ben élsimítással újító Catalyst driver 10.8-as kiadása.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Catalyst csomag 10.8-as verziója, amelyben számos gyorsítás és hibajavítás található. A lista tetején a StarCraft II-höz érkezett élsimítás-támogatás található, ami a Catalyst Control Centeren keresztül engedélyezhető.

 

Ezen felül a driver már az OpenGL ES 2.0-át is támogatja, engedélyezve a 3D-s gyorsítást a megfelelő böngészőkben, Windows alatt. A gyorsulásokat elsősorban az EyeFinity-t használók vehetik észre, Quad CrossFireX konfigurációk esetében.

 

Néhány játékspecifikus javítás is történt, feltéve, hogy CrossFireX beállításokkal használjuk gépünket. Például a Far Cry 2-ben a Radeon HD 5800-as széria 6%-kal gyorsabb teljesítményt ígér, a Radeon HD 5700-as sorozat pedig 4%-ot. A Radeon HD 4800-as széria esetében ez 3% és 8% között alakul. Hasonlóra lehet számítani a Left4Dead2 esetében is.

 

 

A City of Heroesban már választható opció az FSAA, a Borderlands pedig nem omlik össze Windows 7 alatt. A Windows Media Player átméretezése közben fellépő elsötétülő képernyőt is javították. Ez 720p-s vagy 1080p-s WMV fájlok esetében fordult elő.

 

A Catalyst 10.8 a Radeon HD asztali chipekből a 2400-as szériától az 5900-as sorozatig minden kártyát támogat, és a Windows 7, Vista, XP és XP Media Center Edition 32 és 64 bites változatain fut. A csomagban eszközölt változtatások listája itt található, míg maga a drivercsomag innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.