Hirdetés

Elérhető a mini, de csúcsteljesítményű Vortex gamer PC



|

2200 dollárért vihető az MSI elképesztő asztali gépe.

Hirdetés

Az MSI elérhetővé tette a meglehetősen különleges Vortexet, ami nem elég, hogy kompakt és kicsi, de szokatlan külsővel, csúcsteljesítménnyel rendelkezik, és még VR-képes is. 

Hirdetés

A maga formavilágában a világ legkisebb gamer gépe a Vortex, amelybe Intel Core i7 6700K processzor került, és akár 64 GB DDR4-es memória is kérhető bele. Az SSD-k Super RAID 4 módban mennek, és van belül két NVIDIA GeForce GTX 980, SLI-be kötve. 

Az MSI asztali gépe ráadásul úgy lett tervezve, hogy a bővítés és a fejlesztés ne legyen probléma a jövőben. Thunderbolt 3 csatlakozóra is gondoltak. 

A csúcsteljesítmény hűtéséről a 360 fokban működő Silent Storm Cooling technológia gondoskodik, ami alulról gyűjti be a meleget, és felfelé tolja ki a házból. A tápot szintén beépítették - ez egy 450 wattos, 80 Plus Gold hatásfokú darab. 

A Vortex egyszerre hat videokimenetet is kiszolgál, 4K-képes és akadásmentes játékot ígér. A világítás is testre szabható a házon. A Vortex indulóára 2199,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.