Hirdetés

Elérhetőek az első GeForce GTX 1070 tesztek



|

Alaposan leiskolázza a GTX 970-et az új kategóriát teremtő videokártya.

Hirdetés

Várhatóan június második felében világszerte megérkeznek a boltok polcaira az első GeForce GTX 1070 grafikus kártyák. Az NVIDIA Pascal architektúrás hardver első tesztjei a mai napon váltak elérhetővé, ezek alapján pedig egyértelműen kijelenthető, hogy a 379 dolláros videokártya kiváló választást jelenthet az erőteljes gamer számítógépet építeni kívánók számára.


Hirdetés


A tesztek tanúsága szerint a GeForce GTX 1070 nagy átlagban olyan 30 százalékkal nyújt magasabb teljesítményt az előd GTX 970-nél, de persze játékonként erősen eltérhet a két eszköz közti különbség. A legújabb AAA-kategóriás játékokat könnyedén futtatja 1080p-s felbontásban és nagyon magas minőségi beállítások mellett. Teljesítmény tekintetében a kártya valójában egy egészen új termékkategóriát hozott létre: ez a GeForce kell azoknak, akik már 2560×1440 pixeles felbontásban futtatnák a legújabb címeket.



Ezen felül hivatalosan is bebizonyosodott, hogy nem érdemes megvenni a GTX 1070 Founders Edition hűtővel szerelt variánsát, ugyanis a 70 dolláros felárért cserébe a termék semmilyen érdemi előnyt sem képes felmutatni a normál hűtős változathoz képest. A szokásosnál hatékonyabb hűtésű GTX 1070-re vágyóknak az OEM gyártópartnerek egyedi hűtéssel ellátott modelljei közül kell majd válogatniuk.


(Forrás: Gamer's Nexus)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.