Hirdetés

Elfelejtette az Apple, hogy milyen egy számítógép



|

Az Apple legújabb reklámja ragaszkodik hozzá, hogy az iPad Pro egy számítógép - sok a kritikus, a MacBook Pro 440 napja nem frissült.

Hirdetés

Volt idő, amikor Tim Cook teljesen leírta a hibrid táblagépek/laptopok ötletét, és a Microsoft Surface Bookot sem illette túl pozitív jelzőkkel. A helyzet sokat változott, és bár valóban keresi az iparág és a felhasználói közösség, hogy mit jelent ma a számítógép fogalma, sokan mégis mérgesek az Apple új szemléletére. 

Hirdetés

Az Apple legújabb reklámja szerint ugyanis az iPad Pro egy igazi számítógép. Ez egyesek szerint választ ad arra, hogy miért nem frissül a MacBook Pro. A MacBook enyhe tavaszi frissítése ellenére a MacBook Pro sem kicsi, sem komolyabb újítást nem kapott, immáron 440 napja, ahogy arra a The Next Web rámutatott

Sokan türelmetlenek az új MacBook Pro géppel kapcsolatban, egyesek pedig nem hajlandóak egy laptopot kiváltó számítógépként tekinteni még az iPad Próra sem. 

Az Apple laptopjainak az eladásai eközben csökkennek. A TNW szerint a válasz az egész helyzetre az, hogy az Apple elfelejtette, mi is az a számítógép. 

Az Apple továbbra is szeretné meggyőzni az embereket arról, hogy a két iPad Pro tökéletesen alkalmas a laptop kiváltására, azonban a végső döntés a felhasználóké lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.