Hirdetés

Elképesztő dizájnt kapott PC ház



|

Az "Edelweiss PC" névre hallgató különleges számítógép leginkább a Thermaltake extrém modelljeire emlékeztet.

Hirdetés

Számos megkapó, meghökkentő és elképesztő számítógép házat láthattunk már az elmúlt években, de még mindig sikerül olyat alkotniuk a moddereknek, hogy felkapjuk a fejünket. Ilyen az "Edelweiss PC" - havasi gyopár -, amely leginkább a Thermaltake Level 10-re emlékeztet, ezt annak idején bemutattuk. Az "Edelweiss PC" azonban egy más csapat, a Pius Geiger alkotása, és az alapötlete állítólag 2006-ra nyúlik vissza.

 

 

edelweiss_pc_1.jpg
 

 

 

A régi elgondolást továbbfejlesztve készült el a fekete-fehér szépség, amely piros LED-es világításával tűnik extrémnek. Az "Edelweiss PC" vízhűtésű és teljesen elszeparálva kerültek fel a házra a rekeszek, a grafikus kártya, valamint a táp is. Ahogy az már lenni szokott, nem tudni, mennyi ideig készült a szépség, mennyibe kerül majd, ha egyáltalán piacra kerül valaha, és persze specifikációt sem adtak ki a géphez, bár annyit sikerült megtudni, hogy a képen látható bemutatódarabban FATAL1TY alaplap, két grafikus kártya és DVD-író található.

 

edelweiss_pc.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.