Hirdetés

Elképesztő ház: ezzel szögezd a PC-d a falra



|

Nagyon érdekes lett a Thermaltake Core P5 háza.

Hirdetés

Ha valaki megunta a hagyományos PC-házakat, akkor a Thermaltake lesz a megmentője. A Core P5 egy nyitott ház, és mindent a szemünk elé tár. 

Hirdetés

A Core P5 három eltérő konfigurációban használható. Lehet használni vertikálisan, két lábra állítva: ilyenkor asztalon és padlón is megáll. Horizontálisan is elrendezhető, ilyenkor kifejezetten asztali használatra ideális. 

A legérdekesebb mód azonban az, amikor a falra lehet akasztani. Ilyenkor központi dísszé válik a PC, hiszen mindössze egy nagy üvegpanel takarja a hardvereket. 

Az egész ház nyitott egyébként, az üveg csak védi a hardvereket, a széleken viszont nincs lezárva. Emiatt viszont remek légáramlással lehet számolni, és minden irányból tökéletes a látvány.

Eredetileg ATX-es alaplapokhoz tervezték, de mini-ITX-es és mATX-es modellekkel is boldogul. Nyolc bővítőhelye van, és akár négy videokártyát is befogad.  

A ház a nagyobb vízhűtésekkel is elboldogul, emellett pedig négy meghajtó telepíthető bele. Október 15-től kapható, 169,99 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.