Hirdetés

Elképesztő házimozi csak napenergiával



|

"Ártatlanul zöld" a napenergiával működtetett házimozi. Hogyan készült? Videó.

Hirdetés

 

guiltless-green-ht-rm-eng.jpg
 

Ez a házimozi nem mini, de még csak nem is olcsó. Viszont lélegzetelállító, és elképesztően zöld. A Home Theater Specialists of America nevű szervezet igazgatója, Richard Glikes megépített egy csúcs-HD-technológiával telezsúfolt moziszobát.

 

A rendszer legfőbb különlegessége, hogy teljes mértékben napenergia működteti. A háztetőre négy darab napelemet szereltek - a panelek napos időben összesen 700 wattot képesek produkálni óránként. Ennek hála az eszközök megközelítőleg 19 órán át zöld energiát használnak, és csak ezután lehet szükséges a hagyományos energiahálózat igénybevétele.

 

A moziszobába egyébként egy 100 hüvelykes képernyőt helyeztek el, egy Sharp projektort, hat darab, falba integrált SpeakCraft hangszórót, Integra AV receivert, Lutron fényrendszert, és egy univerzális távirányítási rendszert is kialakítottak.

 

Még Wall-E is megirigyelhetné. Hogyan készült? Videó: 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.