Hirdetés

Elképesztő IPS-kijelzőt villantott a Panasonic



|

Professzionális felhasználásra tervezte a Panasonic az új technológiát.

Hirdetés

A Panasonic bemutatott egy olyan új IPS kijelzőtechnológiát, amelynek a segítségével visszahódíthatja a professzionális felhasználók egy részét. 

Hirdetés

Gyakorlatilag egy olyan LCD-panelt alkotott a gyártó, amely egy OLED háttérvilágítási pontosságával dolgozik. Az új háttérvilágításnak hála a panel képes lekapcsolni a világítást képpontonként, ami 1 000 000:1 fölötti kontrasztarányt eredményez.

Ez azt jelenti, hogy a feketék valóban feketék, a fehérek pedig vakítóan világosak, egy képen belül is. A HDR és a színek is nagyon valószerűek. 

A megoldás tökéletes videós munkákhoz, de orvosi feladatokhoz is. A fényerő ráadásul akár 1000 cd/négyzetméter is lehet. 

Egyelőre nem valószínű, hogy az otthonra szánt tévékben és kijelzőkben megjelenne a technológia - az effajta paneleket speciális felhasználási területre szánják, a vételáruk pedig általában nagyon magas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.