Hirdetés

Elképesztő siker volt tavaly a PlayStation 4



|

Az ünnepi szezonban is a PlayStation 4 volt Amerika legkeresettebb konzolja.

Hirdetés

Remek 2015-ös évet zárt a Sony Computer Entertainment, és hatalmast sikert könyvelhetett el a PlayStation 4 is. 

Hirdetés

A PS4 az ünnepi szezon és az év két legnagyobb hónapjában, novemberben és decemberben is népszerűbb volt a vásárlók körében, mint a rivális Xbox One. 

Ezzel a Sony április és október kivételével minden egyes hónapban népszerűbb volt a konzolpiacon, mint a Microsoft és a Nintendo. 

A PlayStation 4-ből a megjelenése óta világszinten több mint 35,9 millió darab fogyott el, és csak a mostani ünnepi szezon alatt több mint 5,7 millió talált gazdára, 35 millió játékkal együtt. 

A PlayStation márka a statisztikák szerint nem csak Amerikában, de a világ többi régiójában is népszerűbb, mint az Xbox One vagy a Wii U. 

Ezek után nem meglepő, hogy 2016-ra is remek évet vár a Sony a konzolpiacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.