Hirdetés

Elképesztően erős a Thermaltake új tápja, és még világít is



|

Az 1250 wattos Toughpower DPS G RGB 80 Plus Titanium minősítéssel rendelkezik.

Hirdetés

A Thermaltake az idei CES kiállítás alkalmából bemutatta az egyik első olyan tápegységet, amely már többszínű, RGB-s megvilágítással rendelkezik. 

Hirdetés

A gyártónak az újdonságát a Toughpower DPS G RGB széria hozza el a felhasználókhoz: a tápok közepestől nagyobb teljesítményig képesek kiszolgálni az igényeket. 

Egyelőre csak az 1250 wattos modellt mutatta meg a Thermaltake. Ez 80 Plus Titanium hatásfokkal rendelkezik, vagyis nem csak elképesztően erős, nagyon hatékony is. 

A PSU teljesen moduláris kábelezést kapott, egy +12 voltos ága van, és figyelemreméltó módon 10 év garancia jár hozzá. 

Ennek a modellnek egy RGB-s, 140 milliméteres ventilátora van, amit szoftveresen lehet testre szabni. A táp ennek érdekében USB 2.0-án át csatlakozik az alaplaphoz. 

Az 1250 wattos verzió akár négy csúcskategóriás videokártyával is boldogul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.