Hirdetés

Elképesztően erős Eurocom notebook játékosoknak



|

Az Intel Core i7-980X, 24 GB RAM és 2 TB-nyi SSD mellé két GTX 480M, vagy dupla Mobility Radeon HD 5870 jár.

Hirdetés

Bemutatta új, mobil játékos erőművét az Eurocom. A Panther 2.0 kísérteties másolata a Clevo X7200-nak. Az egyik legerősebb notebookról van szó, amely valaha létezett. Ha az NVIDIA-t részesítjük előnyben, akkor SLI módban két GeForce GTX 480M-et, vagy két Quadro 5000M GPU-t választhatunk.

 

Az asztali PC-kben használatos Intel Core i7-980X processzor maximum 3,33 GHz-en működik. Ehhez 24 gigabájt RAM társul, négy HDD-vel, vagy ha úgy szeretnénk, SSD-meghajtókkal, 2 terabájtnyi tárhellyel.

 

Természetesen ha az ATI kártyáit részesítjük előnyben, Radeon videóvezérlőkkel is kérhető a laptop. A Panther 2.0 noteszgépbe két Mobility Radeon HD 5870 rakható, CrossFireX módban. Az Eurocom Panther 2.0 áráról egyelőre nincs információ, valószínűleg azonban csillagászati összegről beszélhetünk, hamarosan: még ebben a hónapban kapható lesz a játékos notebook.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.