Hirdetés

Elkészült a Google okosórája



|

Hónapokon belül sorozatgyártásba kerülhet a Google-féle okosóra.

Hirdetés

Elég régóta halljuk, hogy a Google sem akar kimaradni a buliból, és egy saját okosórával hódítaná meg a viselhető eszközök piacát. A The Wall Street Journal értesülései szerint a webóriás okosórája gyakorlatilag elkészült, és hónapokon belül sorozatgyártásba is kerülhet. 

Hirdetés

Az Androidot és Google Now hangalapú asszisztenst futtató okosóra gyártásáról jelenleg ázsiai cégekkel tárgyal a Google. Emellett azon is dolgoznak, hogy valahogy csökkentsék az eszköz fogyasztását. A Google egy jó okosórával komolyan bebetonozhatná magát a viselhető eszközök kategóriájába, ahol a Google Glass segítségével már így is komoly nevet szerzett magának. 

A nagy riválisokat tekintve eddig igazából csak a Samsungnak van nagyobb figyelmet szerzett okosórája, azonban a Galaxy Gear inkább bukásnak tekinthető, hiszen nem sok mindenre jó, és az akkuja is gyenge. Pletykából azonban nincs hiány, hiszen hallottunk már Samsung és Microsoft okosszemüvegről, na és persze iWatch-ról is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.