Hirdetés

Elkészült a hordozható Xbox One S



|

Az új Xbooknak is szüksége van külső tápellátásra.

Hirdetés

Az elmúlt években többször is volt már rá példa, hogy a hardverek iránt érdeklődők hackerek többé-kevésbé hordozható változatokat készítettek a nappaliba szánt játékkonzolokból. Edward Zarick a híresebb buherátorok egyike, már jó ideje rendelhető tőle hordozható PlayStation 4 és Xbox One, mostantól pedig Xbox One S modellt is kínál.


Hirdetés


A legújabb terméke a hordozható Xbox One S konzol, a hardvert Xbook One S névre keresztelte. Az előző Xbook One-hoz képest jelentősen kisebb és hordozhatóbb megoldásról van, amely egyrészt az Xbox One kisebb méretű hardverének, másrészt pedig a beépített kijelző átlócsökkenésének köszönhető. Az előző Xbookba 22 hüvelykes és 1080p-s tévét épített a hacker, az újban viszont már csak egy 19 hüvelykes és 720p-s panel található. Az Xbook One S további fontos előnye, hogy halkabb a hűtése.



Az Xbook One S-ben nincs beépített akkumulátor, a telepről való működéshez túlságosan sokat fogyasztanak a hardverei. Sejthetően nem olcsó mulatság a hordozható konzol, szállítási költség nélkül az 500 GB-os változata 1495 dollárba, míg az 1 terabájtos 1545 dollárba kerül.


(Forrás: The Verge, Ed's Junk)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.