Hirdetés

Ellenőrzött olcsóbb nyomatok az új Xerox A3-as MFP-vel



|

Viszonylag olcsó nagy méretű színes nyomatok készítését teszi lehetővé az új WorkCentre 7125.

Hirdetés

Árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánja a Xerox az új WorkCentre 7125 színes MFP-t, figyelemfelkeltő színes dokumentumok - például prezentációk és költségvetési ábrák - nyomtatására. (Az előd WorkCentre 7120 kis mértékben továbbfejlesztett változata az új termék.) Az MFP a Xerox EA-HG tonerét használja, színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes. A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.


A WorkCentre 7125-el a Xerox magas szintű dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyekkel kényelmesebbé és egyszerűbbé szándékozik tenni az irodai munkát nagyobb volumen mellett is (a beépített ledes szkenner jelentős, percenként 55 oldalas sebességre képes.) A dokumentumok átirányíthatók e-mailbe, hálózati célpontokra és tartalomkezelő szoftverekbe (több célba is), ami segíti az ismétlődő feladatok elvégzését. Lehetséges faxküldés IP hálózaton, fax továbbítása e-mail fiókba, és USB eszközökről történő nyomtatás illetve azokra való beolvasás. A Xerox Auditron segítségével nyomon követhetők a színes nyomtatás költségei.

 

 

 

 

A gyártó kiemeli az új modell kis méretét és fogyasztását (készenléti üzemmódban csak 3,08 Watt). Segít a takarékosságban, hogy a bejövő dokumentumok előnézete a készülék kijelzőjén vagy egy PC képernyőn ellenőrizhető, elkerülendő a felesleges nyomtatást. A készülékbe épített Earth Smart nyomtatóvezérlő alapértelmezésben kétoldalas nyomatokat készít és kihagyja az elválasztó lapokat nélkül. A berendezés ENERGY STAR minősítést kapott.

 

Saját munkafolyamatokhoz szabott alkalmazások készíthetők a WorkCentre 7125-re, mely kompatibilis a Xerox „Extensible Interface Platform" (EIP) technológiájával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.