Hirdetés

Ellopták a laptopját? A Toshiba ingyen cseréli



|

A Toshiba extra garanciaként még a tolvajok ellen is "védi" készülékeit.

Hirdetés

A Toshiba bejelentette különleges garanciáját, amely "Whatever happens - Toshiba guarantees", tehát "Bármi történik, a Toshiba garancia megmarad" szlogennel kerül a köztudatba - igaz, egyelőre még csak nálunk keletebbre.


Aki ugyanis Oroszországban vásárol mostantól május 31-ig a Toshiba notebook portfóliójából, az a mindenkori garancián kívül ezt az extra garanciát is megkapja automatikusan. Érdekes, hogy a Toshiba állítása szerint akkor is él a garancia, ha a laptopot ellopják és arra is kitértek, hogy ez pontosan mit jelent. Eszerint ha eltulajdonítják a laptopot, a Toshiba ingyen kicseréli egy új modellre a hiányzó darabot, egyéb gond esetén pedig ingyen javítja azt. A különleges garanciához regisztrálni kell a Toshiba oldalán.

 

 

toshiba_netbook.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.