Hirdetés

Előkerültek a GeForce GTX 980 és a 970 teszteredményei



|

Úgy tűnik, minden egy-GPU-s vezérlőt maga mögé utasít a GeForce GTX 980.

Hirdetés

Furcsa módon az NVIDIA úgy döntött, kihagyja a 800-as sorozatot, így a következő videokártyáit már a GeForce GTX 900-as szériában kell keresnünk. Sajnos a pontos specifikációkat még mindig nem ismerni, pedig nagy valószínűséggel már rengetegen kaptak a kártyákból. Mindezt talán az is bizonyítja, hogy a VideoCardz már most összeeresztette a mezőny csúcskategóriás vezérlőit

Hirdetés

Az előzetes benchmark-eredmények arról tanúskodnak, hogy az SLI-be kötött GeForce GTX 980 mindent lepipál, egyedül a Radeon R9 295 X2 tudta legyőzni - az AMD megoldása egyébként egy videokártya, két GPU-val. Ha csak egy kártyát és egy GPU-t nézünk, akkor a GTX 980 minden jelenlegi grafikus vezérlőt megelőzött teljesítményben. 

Mobilfronton értelemszerűen szintén a GeForce GTX 980M lett a legjobb, SLI-ben. Azt természetesen még nem tudni, hogy a valóságban mire lesz elég az a teljesítmény, amit ebben a tesztben látunk - elvégre minden játékban lehetnek eltérések. Arról viszont nagyjából képet kaptunk, milyen erősségű kártyákra számíthatunk az NVIDIA-tól. 

 

Fotó: Sweclockers

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.