Hirdetés

Előlapi USB-C portot kínál az MSI gamer alaplapja



|

Ezen felül négy előlapi USB 3.1 Type-A is ráköthető az X99-es termékre.

Hirdetés

Az MSI bejelentette a gamereknek szánt legújabb alaplapját. Az X99A Gaming Pro Carbon névre keresztelt hardver talán legnagyobb érdekessége, hogy rajta lévő header érintkezők négy USB 2.0 mellett lehetővé teszik egy előlapi USB 3.1 Gen1 Type-C, továbbá négy előlapi USB 3.1 Gen1 Type-A csatlakozó bekötését. Az alaplap hátlapi kimenetén is akad pár USB csatlakozó: 1× USB 3.1 Gen2 Type-C, 1× USB 3.1 Gen2 Type-A, 4× USB 3.1 Gen1 Type-A, 4× USB 2.0. Összesen 19 darab USB portról van szó.

Hirdetés


A beépített és külön ráköthető RGB LED-ekkel karácsonyfa módjára kivilágítható alaplap további érdekessége, hogy a tíz SATA3 és egy M.2 mellett található rajta egy szupergyors háttértárak csatlakoztatására kitalált U.2 port is; pont most teszteltük az Intel SSD 750 ilyen csatlakozós variánsát. Az U.2 port a négyes számú PCI Express 3.0 x16 porttal osztozkodik a PCIE síneken, bár ez feltehetően kevés potenciális vásárló számára jelent gyakorlati problémát.


Az LGA2011-3 socketes MSI X99A Gaming Pro Carbon természetesen támogatást kínál az új Intel Broadwell-E processzorokhoz is. Az alaplap pontos specifikációi itt olvashatóak, a piacra kerülésének idejét és várható árát egyelőre nem árulta el a gyártó.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.