Hirdetés

Elpusztíthatatlan pendrive a LaCie-től



|

10 tonnás teherautót, 250 Celsius-fokos hőingadozást és a kalapácsot is kibírja az XtremKey.

Hirdetés

 

 

Ütésálló pendrive-okkal sokszor találkozunk, számtalan megoldás létezik a piacon. A LaCie legújabb megoldása azonban igazán meggyőző tulajdonságokkal rendelkezik, képességei egészen egyedülállóak. A divatos külsővel rendelkező XtremKey legkisebb változata 8 gigabájtnyi adat tárolására alkalmas. A legnagyobb 64 gigabájtos is lehet.

 

Az USB-kulcs zamak ötvözetből készült (cink, alumínium, vas, magnézium). A 40 megabájt per másodperces olvasási és 30 megabájt per másodperces írási sebességre is képes tároló képességeiről meggyőző videót készített a gyártó.

 

Az XtremKey kibír egy 10 tonnás kisteherautót, 5 méteres zuhanást, 100 méterig vízálló, megsütik 200 Celsius-fokon, majd egyből lefagyasztják (-50 Celsius-fokig bírja a pendrive), aztán kalapáccsal ütik. Az XtremKey ezután is hibátlanul olvas, ír és működik. Az augusztusban megjelenő flash drive ára egyelőre ismeretlen. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.