Hirdetés

Első új duplex fecske a Brother MFC-9460CDN



|

Megújítja színes multifunkciós lézernyomtató családját a Brother

Hirdetés

A Brother most februárban mutatta be megújult színes lézernyomtató termékcsaládjának első tagját, az MFC-9460CDN-t. Az új család tagjai a négy alapfunkció (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás) mellett alapkiépítésben képesek duplex (automatikus kétoldalas) módban nyomtatni is.

 

Kategóriájában jelentős a percenként 24 oldas nyomtatási sebesség, ami színes és fekete-fehér üzemmódban is tartható. Az új modell hálózatba köthető, támogatja a hálózati vagy az FTP szerverre irányuló beolvasást is. 128MB standard memóriája 384MB-ra bővíthető szükség esetén és 5 soros 22 karakter széles kijelző segíti a felhasználó munkáját. PCL6 és BR-Script3 (PostScript klón) emulációkat támogat a nyomtató, így szinte bármilyen rendszeren használható, adottak a meghajtóprogramok 32 és 64 bites Windows és Linux, valamint Mac OS X alá is.

 

 

A 250 lapos normál papírtálca 500 lappal bővíthető, emellett rendelkezésre áll az 50 lapos többcélú papírtálca is, mely A4-es méretig kezel többek között sima, vékony, újrahasznosított, fényes, bond papírt, címkéket, vastag és vékony borítékokat is. 35 lapos ADF segít a többoldalas eredetik feldolgozásában.

 

A beépített dulpex egység segíthet takarékoskodni. Ebben az árkategóriában megszokott, hogy kétoldalas módban lecsökken a teljesítmény, esetünkben a 24 oldal/perc 14-re módosul, azaz egy perc alatt 7 kétoldalas színes nyomatot készíthetünk el.

 


Fax telefon nélkül és biztonság

 

Segíthet takarékoskodni a Brother gépeinél megszokott PC-Fax lehetőség, valamint a Brother Solutions Center-ről ingyenesen letölthető iFax funkció is, amelynek segítségével faxot küldhetünk és fogadhatunk telefonvonal használata nélkül, ezzel is mentesítve a felhasználót a hagyományos telefon alapú faxolás teljes költségétől.

 

A költségek kézben tartására a Brother egyedi Secure Function Lock, vagyis biztonsági funkciózára kínálkoziuk. A "zár" lehetővé teszi a színes nyomtatás vagy másolás korlátozását, de beállíthatók havi kvóták is, így a limitált felhasználással még ellenőrizhetőbbé válhatnak a működési költségek. A biztonságos nyomtatás funkció PIN kódos megoldással működhet, SSL titkosítás védi a munkákat.

 

A BRAdmin light és a komplexebb, nagy számú eszközpark kezeléséhez ideális BRAdmin Professional kezelőprogram is letölthető ingyenesen a Brother Solutions Center-ről. A szoftverek segítségével távolról követhetők és módosíthatók a beállítások.

 

Extra töltettel

 

A standard toner méret mellett elérhetőek a nagy töltetű tonerek is, melyekkel hosszú távon alacsonyabban tarthatók az üzemeltetési költségek. A standard töltetű fekete toner 2500 oldalra elegendő festékport tartalmaz, míg a nagy töltetű toner 4000 oldalra lesz elég az ISO mérések alapján. A színes kellékanyag adagok 1500 illetve 3500 oldalra elegendőek. Csökkenthető a festékpor felhasználása a tonertakarékos mód alkalmazásával is

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.