Hirdetés

Elsötétültek a frissített Xbox One konzolok



|

Az Xbox One legutóbbi frissítése nem sikerült problémamentesre.

Hirdetés

A hónap elején derült ki, hogy rövid időn belül két külön frissítésre is lehet számítani az Xbox One-hoz. Az első a konzolhoz menetrend szerint meg is érkezett, a Microsoft pénteken adta ki a patchet a játékgépéhez. Ebben már jobban kezelhető a tárhely, figyelhető a kontroller üzemideje és USB-s billentyűzet is használható. Akik viszont feltelepítették a csomagot, azok egy idegesítő hibára kezdtek el panaszkodni

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy aki installálja a javítást, annál az Xbox One fekete képernyőt produkál, amint megnyomja a kontrolleren az Xbox gombot. Az Xbox One fóruma mellett számos más topikban is jelentették, hogy bár a hang tovább megy a háttérben, a kép teljesen elsötétül. 

Néhányan csak a konzol tápjának kihúzásával és ismételt csatlakoztatásával tudták orvosolni a problémát, de a power gomb nyomva tartásával is lehet resetelni az Xbox One-okat. A Microsoft hivatalos tájékoztatása szerint tudatában vannak a hibának. Azt javasolják, hogy egyelőre mindenki használja a power gomb 10 másodperces lenyomását az újraindításokhoz, ha a hiba előjön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.