Hirdetés

Emelkedőben a memóriák árai



|

Ennek ellenére még mindig az egyik legjobb befektetés memóriamodulokat vásárolni.

Hirdetés

A memóriagyártók és a különböző beszállítók nagyon hosszú hónapokon keresztül voltak kénytelenek csökkenteni a RAM-ok árait. A kapacitáscsökkentések és új termékek bevezetése ellenére is jelentős túlkínálat volt jellemző 2010-ben és 2011-ben is. Az Elpida a Kingston támogatása ellenére már a teljes visszalépést fontolgatta.

 

Úgy tűnik azonban, hogy a helyzet fordulóponthoz érkezett - bár a fogyasztói igények nem ugrottak meg jelentősen, a DRAM lapkák árai februárban már folyamatosan emelkedtek.

 

Míg a 2 gigabájtos DDR3-as RAM-ok árai nagyjából változatlanok maradtak, addig egy 4 gigabájtos modul ára 17,25 dollárról 18-ra nőtt. A piacon jelenleg mindenhol nagy a várakozás az Intel Ivy Bridge processzorok és az NVIDIA Kepler GPU-k érkezése miatt; amelyek jelentősen megdobhatják a PC-k iránti keresletet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.