Hirdetés

Energiatakarékos GeForce GTS 450 a Zotac-től



|

A GeForce GTS 450 ECO Edition 33 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt a társaitól.

Hirdetés

A Zotac bemutatta legújabb videokártyáját a piacon, amely biztosan nem kirobbanó teljesítménye miatt marad emlékezetes. Éppen ellenkezőleg, a gyártó az úgynevezett GeForce GTS 450 ECO Edition kártyájával "zöld" ruhába szeretni bújni, a vezérlőt ugyanis az energiatakarékosság jegyében szabták át.

 

Az újdonság a referenciamodellhez képest 33 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt: ennek azonban komoly ára volt, ugyanis egy lebutított, csökkentett órajelekkel működő videokártya került a Zotac dobozába. A 192 CUDA maggal operáló kártya GPU és shader órajelei 600 és 1200 MHz, a 128 bits memóriabusz az 1 GB DDR3-as VRAM-ot 1333 MHz-en kezeli.

 

Az egyslotos, aktív hűtővel ellátott GTS 450 ECO Edition támogatja a kétutas SLI-t. Kimenetek tekintetében DVI, HDMI és DisplayPort is rendelkezésre áll. A kártya ára sajnos nem derült ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.