Hirdetés

Energiatakarékos HDD ultrabookokba a WD-től



|

A Scorpio Blue szériát erősítő 2,5 hüvelykes modell mindössze 7 milliméter vastag.

Hirdetés

A Western Digital új taggal bővítette a Scorpio Blue szériáját: az új, mindössze 7 milliméter vastag 2,5 hüvelykes HDD a jelenleg piacon lévő leg-energiatakarékosabb merevlemez. A 400G-s ütődéseknek is ellenálló apróság egyetlen tányérral dolgozik.

 

Az 500 és 320 gigabájtos kapacitásokban elérhető modell a 9,5 milliméteres szabvánnyal is kompatibilis, így notebookokban és a vékonyabb ultrabookokban egyaránt használható.

 

A WD Scorpio Blue 7 mm mobil merevlemezek már megvásárolhatóak a kijelölt üzletekben - a gyártó két év garanciával kínálja az új modelleket. A WD5000LPVT kódjelű 500 gigabájtos változatért 99,99 dollárt kérnek, míg a 320 gigabájtos WD3200LPVT 79,99 dollárba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.