Hirdetés

Energiatakarékos monitor a Philips-től



|

A Brilliance 241P4LRY kikapcsol, ha a felhasználó nincs előtte.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a Brilliance 241P4LRY névre hallgat, és 24 hüvelykes képátlót kínál. A gyártó a megjelenítőt az úgynevezett ErgoSensor technológiával tette különlegessé, amely energiát takarít meg használat közben.

 

Ami azt illeti, a fogyasztást akár 80 százalékkal is képes csökkenteni az ErgoSensor, ugyanis az érzékelő ha azt észleli, senki sincsen a kijelző előtt, akkor lekapcsol. Emellett a nyakfájdalmak elkerülése érdekében a Philips tippeket is ad az optimális távolságra, és szüneteket is javasol rendszeres időközönként.

 

A Brilliance 241P4LRY WLED-es háttérvilágítással dolgozik, 1920 x 1080-as felbontásra képes, a válaszideje 5 milliszekundum. A 250 cd/m2 fényerejű, 1000:1 kontrasztarányú monitor D-Sub, DVI, DisplayPort és négy USB 2.0-ás csatolót kínál. Az állítható nyakú Brilliance 241P4LRY egy pár 1,5 wattos hangszórót is kínál, és várhatóan a jövő hónapban kerül a boltokba, 339 eurós áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.