Hirdetés

Enermax Platimax tápegységek kimagasló hatásfokkal



|

Öt Enermax PSU közeleg a legjobb, 80Plus Platinum minősítéssel.

Hirdetés

Az Enermax legújabb termékei egyáltalán nem a középmezőnyben kívánnak halvány szereplőként a riválisok közé simulni: a Platimax tápegység-sorozat minden tagja kivétel nélkül a legmagasabb, 80Plus Platinum minősítést szerzett, ezért kiváló hatásfokkal rendelkeznek.

 

A 600, 750, 850, 1000 és 1200 wattos Platimax PSU-k moduláris kialakítással rendelkeznek, a hatásfokuk pedig eléri a 94 százalékot. A 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorokkal ellátott táp egy 13,9 centiméteres ventilátorral dolgozik, és 4 vagy 6 darab 12 voltos ágat kínál.

 

A SafeGuard technológia a többszörös áramköri védelemről gondoskodik, míg a HeatGuard a lekapcsolás után még 60 másodpercig működteti a légkavarót az alkatrészek hűtése érdekében. A tápok várható árai, teljesítmény szerinti növekvő sorrendben: 179, 209, 249, 279 és 329 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.