Hirdetés

Enermax tápegység 80Plus Platinum minősítéssel



|

Az EXX900 minden mértékű terhelés mellett 90% fölötti hatékonysággal üzemel.

Hirdetés

A Németországban, március 1-5. között megrendezésre kerülő hannoveri CeBIT kiállításon az Enermax számos újdonsággal lesz jelen. Több új házat bemutatnak majd, processzorhűtőt és házhűtőket is. Emellett több tápegységet is magukkal visznek, melyekből az egyik 80Plus Platinum minősítést kapott - a kategóriában ez az Enermax első ilyen PSU-ja.

 

Az EXX990 jelzésre hallgató táp egyelőre prototípus státuszban van, azonban már kiérdemelte a 80Plus Platinum minősítést. 20 százalékos terhelés mellett 91,07 százalék, 50 százalékos terhelésnél 92,51 százalék, 100 százalékos terhelés alatt pedig 90,12 százalék volt a PSU hatékonysága.

 

A magas hatásfokkal üzemelő Enermax tápegység 900 wattos teljesítménnyel rendelkezik, illetve moduláris kialakítással. Várhatóan az elkövetkezendő hónapokban a piacon is megjelenik majd az Enermax újdonsága.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.