Hirdetés

Ennyi RAM van az új Apple kütyükben



|

Úgy tűnik jók voltak a tippek, megvan, hogy mennyi RAM van az Apple újdonságaiban.

Hirdetés

Rengeteg pletyka volt már arról, hogy mennyi RAM van az iPhone 6S-ben és az iPhone 6S Plusban, de az Apple még a hivatalos bemutatón sem volt hajlandó megerősíteni vagy megcáfolni ezeket, így rejtély maradt a pontos érték. 

Hirdetés

Szerencsére az Apple Xcode-jának hála most kiderült a válasz a kérdésekre. 

Immáron biztosra mondható, hogy a tavalyi modellek 1 GB RAM-ja után az idei iPhone 6S-be és iPhone 6S Plusba 2 GB RAM-ot tett az Apple. 

Mindennek köszönhetően nem csak gyorsabb lesz a multitasking az appok között, de az erőforrásigényes játékok is könnyebben tudnak majd futni. 

Fontos kiemelni, hogy bár az Android platform legjobb készülékei 4 GB RAM-ot kínálnak, a két felállást nem lehet összehasonlítani. Az iOS RAM-használat szempontjából sokkal jobban van optimalizálva. 

Az Xcode emellett azt is megerősítette, hogy a 12,9 hüvelykes iPad Próban 4 GB RAM van, tehát a duplája annak, amit az iPad Air 2 kapott. Az Adobe egyébként a múlt héten ezt már véletlenül megszellőztette, de aztán gyorsan kivették az értéket az anyagukból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.