Hirdetés

Ennyibe kerülnek majd az AMD Vishera processzorai



|

Valamikor októberben érkezik az első négy új FX CPU.

Hirdetés

Ha hinni lehet a most napvilágot látott adatoknak, akkor az AMD másodikgenerációs, többmagos FX processzorai, amelyek a Vishera fedőnevet viselik, a költségtakarékos vásárlást kedvelő felhasználóknak kedvezhetnek.

 

Az első négy modell már valamikor októberben megjelenik, köztük a zászlóshajó FX-8350 is. Ez nyolc maggal, 4 GHz-es órajellel és 16 MB cache-sel érkezik, 253,06 dolláros áron. A szintén nyolcmagos FX-8320 órajele 3,50 GHz-en alakul, az ára pedig 242,05 dolláron.

 

A hat maggal dolgozó FX-6300 3,5 GHz-es órajelet és 14 MB cache-t kínál, 175,77 dollárért; míg a legkedvezőbb árú FX-4350 négy magja 4 GHz-es órajelen dolgozik, 8 MB cache-sel, 131,42 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.