Hirdetés

Ennyire gyors a Snapdragon 835



|

Az AnTuTu tesztjén a Qualcomm új csúcsprocesszora legyőzte az Apple A10-et.

Hirdetés

A Qualcomm következő csúcsprocesszora a Snapdragon 835 lesz - az SoC-t a Samsung gyártja, 10 nm-es eljárással. A teljesítménye 27 százalékkal javul, míg a fogyasztása 40 százalékkal csökken. 

Hirdetés

A lapkakészlet felbukkant már a GFXBench adatbázisában, de az AnTuTuval is letesztelték, hogy mire képes. 

181 434 pontot ért el a mérések alatt, amivel lekörözte a korábbi csúcstartó Apple A10 172 644 pontját. Az A10 található az iPhone 7 Plusban is. 

A Snapdragon 835 nyolc processzormaggal dolgozik - a túlmelegedési botrányba keveredett Snapdragon 810 óta először választotta ezt a felállást a Qualcomm. 

A tesztekhez használt prototípus 5,9 hüvelykes, QHD-s kijelzővel rendelkezett, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, Android 7.0-val kiegészítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.