Hirdetés

Ennyire viszik a HoloLenst



|

A Microsoft nem ad el milliónyi HoloLens AR-headsetet, de elégedett a helyzettel.

Hirdetés

A Microsoft egyik embere egy interjúban elárulta, hogy mennyire viszik a cég AR-headsetét azok után, hogy a fejlesztői verzió néhány hónapja már elérhető bizonyos piacokon. 

Hirdetés

Roger Walkden szerint az eladások nem a milliós sávban vannak, csupán ezres nagyságrendben lehet számolni. 

A redmondi cég azonban nem is próbál milliónyi darabot eladni belőle, ugyanis eleve drága. Ezért elégedettek a mostani helyzettel, és bár konkrét számokat nem hoznak nyilvánosságra, az ezres sávval jelenleg elégedett a Microsoft. 

Az információ persze nem túl meglepő, elvégre ha valaki nem szoftverfejlesztő, akkor nem sokat tud kezdeni ezzel a drága headsettel. Most 3000 dollárba kerül egy, és a gyártója nem reklámozza aktívan. Sokak szerint valószínűbb, hogy az AR technológiát a partnergyártók termékeibe építik majd be. 

Walkden mindenesetre hozzátette, hogy lesznek még jövőbeli verziók, vannak tervek - most viszont a korszak elkezdéséhez a HoloLensre építenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.