Hirdetés

Ennyit tud az Intel Core i7-4770K



|

Lemérték a Haswell-alapú processzor tudását, és alig jobb az elődjénél.

Hirdetés

A Haswell sorozatú processzorok valamikor az idei év közepén mutatkoznak majd be, azonban mostanra már számos információ kiszivárgott, így gyakorlatilag ismert, hogy mire számíthatunk. Persze leginkább mindenki arra kíváncsi, mennyivel lesznek jobbak az új CPU-k az elődjüknél, megéri-e várni ezekre.

A Tom's Hardware-nek sikerült letesztelnie a fogyasztói kategóriában legerősebbnek ígérkező Haswell processzort, a Core i7-4770K-t. Ezt a modellt eresztették neki az elődjeinek, a legjobb Ivy Bridge- és Sandy Bridge-alapú modelleknek, vagyis a Core i7-3770K-nak és a Core i7-2700K-nak. 

A tesztek során számításba vették a SiSoft SANDRA, a 3D Studio Max 2012 és további tesztek eredményeit is, azonban a végeredmény nem lett túl meggyőző. A statisztikák szerint a Core i7-4770K alig teljesít jobban a Core i7-3770K-nál, sőt, egyes helyzetekben még alul is maradt a régebbi Intel processzortól. 

Képforrás: Tom's Hardware
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.