Hirdetés

Ennyit tud az NVIDIA GPU Boost 2.0



|

A GeForce GTX Titan grafikus kártya egyik újdonsága a GPU Boost 2.0.

Hirdetés

Az NVIDIA legfrissebb videovezérlőjének, a GeForce GTX Titan grafikus kártyának az egyik újdonsága a GPU Boost 2.0. A frissebb technológia miatt felmerül az az érdekes kérdés, hogy vajon a 2.0-ás változat mennyivel tud többet az elődjénél.

Erről már most érhetőek el adatok. A GPU Boost 1.0 feszültségkorlátozással működik, ellentétben a GPU Boost 2.0-val, amely nem. Amennyiben a tápegységnek nem okoz gondot, és a hőmérsékletek is a kezelhető tartományban maradnak, akkor a GPU Boost 2.0 képes a feszültség emelésére.

Úgy tűnik, hogy a 2.0 által elért legmagasabb plusz az a duplája annak, amit az előd tudott. Összességében elmondható, hogy az egyetlen korlátozó tényezője a frekvenciaemelésnek az a hőmérséklet, ugyanis ettől eltekintve bármilyen magasra emelhető lenne a grafikus mag órajele. Annak érdekében, hogy a kártya megbízható maradjon, mégis használnak egy maximális szabályozási értéket. Ha a felhasználók ezt kikerülnék, akkor egy kattintással azért megtehetik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.