Hirdetés

Ennyivel lett gyorsabb a Radeon HD 7950



|

Nagyobb sebességet ígér az AMD által kiadott új BIOS.

Hirdetés

Az AMD által kiadott BIOS-frissítés a Radeon HD 7950-es kártyához plusz 50 MHz-et hozott a GPU-nak, amely a PowerTune megoldással akár 925 MHz-en is működhet. Ez mindenesetre nem igazán árulja el, hogy a gyakorlatban mennyivel lett gyorsabb a vezérlő.

 

Az Extremetech úgy döntött, összehasonlító táblázatban mutatja meg a különbséget a tesztprogramokban és a játékokban. Bár sok helyen elenyésző különbségek mutatkoztak, egyes területeken sokkal jobb eredmény ért el a kártya; például a Futuremark 3DMark 11 performance tesztjében a grafikus résznél.

 

A jelenleg elérhető BIOS-frissítés csupán a referenciamintázatra készült kártyáknál működik, az OEM-megoldások esetében még várni kell. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.