Hirdetés

Eolize NAS négy férőhellyel



|

Az SVD-NC11-4 2,5 és 3,5 hüvelykes SATA meghajtókat támogat.

Hirdetés

A piacon egyelőre kevésbé ismert Eolize bemutatta az SVD-NC11-4-es kompakt házát, amely lehetőséget nyújt négy darab hot swap-képes 2,5 vagy 3,5 hüvelykes SATA meghajtó működtetésére. Az eszközt így NAS-ként vagy otthoni szerverként egyaránt lehet használni.

 

Az otthoni felhasználókat, illetve a kis- és középvállalatokat célzó eszköz 300 x 200 x 250 milliméteres, és egy mini-ITX-es alaplap befogadására alkalmas. A beépített 200 wattos tápegység mellett egy 120 milliméteres (1400 RPM-es) ventilátor is található a házban.

 

A két USB 2.0-ás porttal rendelkező SVD-NC11-4 egy teljes méretű PCI vagy PCI Express kártyával is bővíthető. Az Eolize tájékoztatása szerint az SVD-NC11-4 már kapható, ára 139 euró (kiegészítők nélkül).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.