Hirdetés

Építsd magad PC-k és laptopok a Fujitsutól



|

Egyelőre csak Japánban lesz elérhető az ajánlat.

Hirdetés

A Fujitsu japán főhadiszállásának sajtósai csütörtökön bejelentették, hogy augusztus 9-től kezdve elindul a szigetországban az építsd magad kezdeményezésük, amely keretében a vásárlók 19 különféle asztali és hordozható számítógépüket lesznek képesek darabokban megrendelni, hogy aztán saját kezűleg rakhassák össze őket, így tanulva róluk néhány dolgot.


A vállalat szerint az asztali gépek esetében annyit megtesznek, hogy az alaplapot előre rögzítik a házban, és az előlapi panel kábeleit is bekötik, a további komponensek 15 dobozban kapnak majd helyet. Sajnos a közleményben nem esett szó arról, hogy a noteszgépek mennyire lesznek szétbontva.


Jó kérdés, hogy mennyi értelme van az akciónak, hiszen az OEM számítógépet vásárlók pont azért választanak márkás PC-t, mivel az már össze van szerelve, míg aki saját kezűleg rakja össze a „vasát”, annak nem éri meg feláros hardvereket vásárolnia a Fujitsutól. Ezen felül valószínűleg a gyártó kínálatában lévő komponensek választéka sem lesz olyan bő, mint amit online vagy személyesen beszerezhetnének az ügyfelek.


A Fujitsu egyelőre nem döntötte el, hogy Japánon kívül beindítja-e a programot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.