Hirdetés

Epson házimozi bemutató bárkinek



|

A budapesti HáziMozi és HI-FI-Show-n bárki kipróbálhatja a legújabb HD kivetítőket.

Hirdetés

Az Epson a házimozi és üzleti kivetítők világszerte meghatározó gyártója a rendezvényen szinte teljes házimozi-projektor kínálatát felvonultatja. Megtekinthető és kipróbálható lesz minden, a belépő szintű, DVD-lejátszót és hangsugárzó rendszert is magában foglaló Epson EMP-DM1-től a kiemelkedő ár-érték arányú HD Ready EMP-TW700-on át az 1280x720-as felbontású, DVD-lejátszót, hangszórókat és 2 méter átmérőjű állványos házimozi vetítővásznat is tartalmazó komplett megoldásig, az EMP-TWD10-ig.

 

A szoba fénypontja a házimozizás jelenlegi csúcsát képviselő, Full HD, azaz 1920×1080-as felbontású EMP-TW1000 lesz, amely egy Blu-Ray lejátszó segítségével fogja demonstrálni, hogy mire képes ma a házimozi-technológia otthon.

tw1000eu_03_small_.jpg


A kiállított készülékek főbb jellemzőit az alábbi, kattintással kinagyítható táblázat foglalja össze.

 

epsonkivetitok_1.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.