Hirdetés

Epson MG-850HD - iPhone a falon (videóbemutató)



|

Hogyan vetítsük ki nagyba egy iPhone, vagy iPad képét? Az Epson tudja a választ.

Hirdetés

Az Epson MG-850HD projektor lehetne a puszta technikai specifikáció miatt is érdekes. Az eszköz 1,2-szeres manuális zoomra, 2800 lumenre és 3000:1 kontrasztarányra képes, mégse ezen tényezők miatt figyeltünk fel rá. A különlegesség a hátoldalán keresendő, ahol is egy rugós, kicsúsztatható fiókban ott találjuk a bölcsőt, amibe iOS eszközünket ültethetjük. A bölcsőnek oldalt nincs pereme, ami azt jelenti, hogy iPad-et is fogad az eszköz. Amennyiben csatlakoztattuk telefonunkat/táblánkat a projektorhoz. Hogy milyen véleményen voltunk az eszközről, az a lenti videóból és a PC World februári számában olvasható tesztből kiderül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.