Hirdetés

Epson Small-in-One



|

Az SX430W, SX435W, SX235W és az SX230 kis méretben nyújtanak több funkciót.

Hirdetés

 

Az Epson új modellekkel egészíti ki a Small-in-One termékcsaládot, melyről itthon eddig még nemigen hallhattunk. Ezek a fogyasztói piacra szánt többfunkciós nyomtatók a korábbi Epson-modelleknél 39 százalékkal kisebbek, így annyi máris bizonyos, hogy helytakarékosak.

 

Az SX430W, SX435W, SX235W és SX230 modellek egészítik ki a Small-in-One termékcsaládot. Az SX430W, SX435W és az SX235W vezeték nélkül is csatlakoztatható, az automatikus Wi-Fi beállításnak köszönhetően egyszerűbben, mint ezelőtt. A felhasználónak nem kell ismernie házi hálózata IP beállításait, sem USB-kábelt csatlakoztatnia, az új nyomtatók a saját illesztésükhöz szükséges kapcsolati beállításokat automatikusan felismerik.

 

 

 

 

 

Az Epson Connect, az Epson mobil nyomtatószolgáltatása fantasztikus rugalmasságot és szabadságot biztosít. A felhasználók egyszerűen nyomtathatják ki kedvenc fényképeiket és dokumentumaikat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül okostelefonokról vagy táblagépekről is. Hagyományos felhasználás során jó hasznát vehetjük az ABBYY FineReader karakterfelismerő programnak, mellyel akár kereshető PDF archívumot is létrehozhatunk. Az Epson Easy Photo Print szoftver a vörösszem-hatás eltüntetésére és egyszerű nyomtatásra szolgál.

 

 

 

 

Az Epson több területen, így a tintafogyasztásban is takarékosnak vallja nyomtatóit. Csak a kifogyott tinta patronját kell cserélni, ami TÜV Rheinland független tesztje szerint legfeljebb 37 százalékos tintamegtakarítást jelenthet a hagyományos patronokkal szemben. (A gyakorlatban az állásidő alatti karbantartás is igényel tintát, így ilyen hatékonyság a valós felhasználás során ritkán elérhető.) Valamennyi új készülék 1200 DPI felbontású CIS síkágyas lapolvasóval rendelkezik és az Epson pigment alapú DuraBRITE tintáit használja, mely normál papíron is élénken hat,

 

 

 

 

 

Kiemeli a gyártó a környezetvédelmi fejlesztéseket is. Az ENERGY STAR-minősítés mellett az Epson apró multifunkciós nyomtatóihoz 25 százalékkal kevesebb csomagolóanyagot használ, ezzel tovább csökkentve a környezeti hatásokat.

 

Az említett készülékek november elsejétől érhetők el, várhatóan 95 és 67 euró közötti áron. Az Epson Stylus SX230 december elsejétől lesz kapható 67 aurónak megfelelő összegért. Forint árakról egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.